SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bu okul bir başka

Bu okul bir başka

24 Mart 2015 Salı - 10:05








Ortahisar ilçesinde bulunan Temel Yaşar Çoruh İlköğretim Okulu’nda, okul idaresi tarafından yaptırılan salonlar görülmeyi hak ediyor. Okul Müdürü Bekir Güngör ve çalışma arkadaşları, okulun tüm koridorlarını sokak haline getirdiler. Yapılan uygulama Trabzon ve Ortahisar’da bir ilk. Okul Müdürü Bekir Güngör, okulun giriş katında Türkçe sokağı, bir üst katında Matematik ve diğer katlarda ise Fen, Coğrafya, Din Kültürü vb. sokakları oluşturdu. Resim ve dipnotlarla desteklenerek yapılan uygulama öğrencilerden tam puan aldı. Okulda özellikle tarihimizde yer alan ünlülerin de unutulmaması önemli. Her katta ve her merdiven boşluğunda öğrenciler farklı bilgiler öğrenebiliyor. Okul idaresi bu uygulama ile velileri oldukça mutlu etti. Okul Müdürü Bekir Güngör, okulla ilgili daha çok projelerinin olduğunu söylüyor. Güngör çalışkan bir isimdir. Daha önce Düzyurt İlkokulu’nda yaptıklarını biliyoruz. Teşekkürler Bekir Hoca.

ASLANKAYA-BEKAROĞLU KAVGASI!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde son günlerde istifa söylemlerini sıkça duyar olduk. Geçen hafta perşembe günü CHP Rize il başkanı olan ve partinin her kademesinde görev yapan Mehmet Aslankaya, partisinden arkadaşları ile ayrılmıştı. Ayrılırken de uzun yıllar sağ partilerde görev yapan eski milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nu suçlamamıştı. CHP'nin en etkin ismi Aslankaya Rize'de, belediye başkanlığının yanı sıra sivil toplum örgütlerindeki çalışmaları ile dikkatlerden kaçmıyordu. Mehmet Aslankaya istifası öncesinde ve sonrasında ise şu söylemleri oldukça kullanıyor: "Sayın Bekaroğlu verdiği beyanda ‘Aslankaya delikanlıdır’ şeklinde bir ifade kullandı. Biz doğuştan delikanlıyız. Biz siyasette dik durduk. Delikanlılık siyasette dik durmaktır. Parti değiştirmek değildir.

Bir gün bir partiye başka bir gün başka bir partiye gitmek değildir. 10 yıl 2 aydır il başkanlığı görevini yürüttüm. Bu arkadaşlar ile birlikte sorumluluklarımızı yerine getirdik. Rize’de yüzde 6 olan oyumuzu yüzde 18’e çıkardık. Demek ki bu birilerini rahatsız etti. Bu yükselmenin daha da ileriye gitmemesi için bu yönetim ile birlikte Mehmet Aslankaya’yı da dışlamak istediler ve başardılar. 15 gün önce bizimle olup istifa eden bir arkadaşı da il başkanı olarak atadılar. Demek ki bizim içimizdeki bir arkadaş bizim dışımızda Mehmet Bekaroğlu ve Milli Selamet’in kadroları ile ortak mutabakat arıyorlardı. Bunu da başardılar. Onlara başarılar diliyorum." Bakalım Aslankaya ve Bekaroğlu arasındaki bu mücadele nasıl sonuçlanacak, bunu zaman gösterecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap