SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bu görüntü operasyon bölgesinde çekildi

Bu görüntü operasyon bölgesinde çekildi

28 Haziran 2016 Salı - 13:06




Diyarbakır'dan evine gitmek üzere yola çıkan bir kişinin, operasyonların kırsal alanda devam ettiği Kocaköy ilçesinin girişinde kurulan uygulama nokta





Vatandaşın uygulama noktasında çaresizce beklemesi üzerine, bölgede operasyonda olan asker ve polis imdadına yetişerek aracı itti.

Kocaköy ilçesine Diyarbakır merkezden giden bir kişi, ilçe girişinde uygulama yapan asker ve polis tarafından durduruldu. Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların Lice, Hazro ve Kocaköy ilçelerinin köylerinin kırsal alanında sürmesi nedeniyle yola kurulan uygulama noktasından geçen araçlar didik didik arandı. Bu sırada uygulama noktasına giren 34 ZLV 38 plakalı otomobil, incelemesi yapıldıktan sonra hareket etmemesi üzerine güvenlik güçleri, sürücünün yanına gitti. Sürücüyle konuşan polis ve asker, otomobilin arıza yaptığını öğrendi. Bunun üzerine sürücü direksiyona geçti, asker ve polis de otomobilin çalışması için bir süre aracı itti.

Sürücünün direksiyona geçip polis ve askerin ise aracı ittirmesi çevredekiler tarafından takdir topladı. Polis ve asker tarafından bir süre itilerek belirli bir hıza ulaştıktan sonra çalışan araç bölgeden uzaklaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap