SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bu bayrağı indirmeyeceğiz

Bu bayrağı indirmeyeceğiz

17 Ekim 2013 Perşembe - 09:08




MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz, "Bu bayrağı indirmeyeceğiz. Bu Türklük adını kesinlikle bu topraklardan sildirmeyeceğiz" dedi.





MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz ve partililer Kurban Bayramı dolayısıyla, 1980 yılı öncesi ülkede yaşanan olaylar sırasında şehit olan ülkücülerin Rize merkez ve ilçelerde bulunan mezarlarını ziyaret ettiler. Kazmaz, 1979 yılında şehit edilen İlyas Ersayın’ın mezarı başında yaptığı açıklamada, 80 öncesi ruhla çalıştıklarını belirterek, "Bu hareket çok kutlu bir harekettir. Binlerce şehit vermiştir. Binlerce şehit bu vatan, bu millet ve bu bayrak için verilmiştir. Bu milletin bölünmez bütünlüğü için verilmiştir. Bizler de bu dava uğruna şehit olan abilerimizin yolunda yürüyoruz. Gerekirse en ufak bir durumda bile canımızı feda etmekte tereddüt etmeyeceğiz. O günlerde değerli dava arkadaşlarımıza kahpece kurşun sıkan zihniyet bugün iktidardan güç alarak birliğimize, bütünlüğümüze ve Türklüğe musallat olmuştur. Biz bu vatanı böldürmeyeceğiz. Biz bu bayrağı indirmeyeceğiz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap