SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bu arabayı gören şaşıp kalmıştı! İkinci el hurda yığını bile satıldı

Bu arabayı gören şaşıp kalmıştı! İkinci el hurda yığını bile satıldı

18 Ekim 2021 Pazartesi - 12:50




İkinci el otomobil satışı yapan bir siteye koyulan hurda otomobili görenler gözlerine inanamamıştı. Hurda otomobil için 42 bin TL isteyen sahibi pert aracın satıldığını duyurdu.





Geçtiğimiz haftalarda ikinci el otomobil satışı yapan bir siteye koyulan pert araç, görenleri şaşkına çevirmişti. Sahibinden araç demenin bin şahit istediği hurda topluluğu için 42 bin 500 TL istenmişti. Pert araç satıldığı duyuruldu.

Plakalı ve ruhsatlı olduğu, muayenesinin yapıldığı, kasko değerinin olduğu belirtilen perte çıkmış 2017 model Clio 4 aracın ilan detayında "araç resimlerde görüldüğü şekilde sel hasarlıdır alıcısına hayırlı olsun" notu eklenmişti.

Sıfır araba fiyatlarına iki zam birden geleceğinin konuşulduğu ve ikinci el araçların daha da kıymete bindiği bu günlerde, pert araç 20 bin liraya yeni sahibinin oldu.

Aracı alan kişinin hangi maksatla aldı bilinmezken, aracı satan Erkan Çidan, "Kaç para yapar diye sembolik bir rakam yazdık. Bu arabanın yedek parça dahi olsa motoru 15-20 bin TL civarında. Baktım çok tepki var, telefonum susmadı ilanı kaldırdım. Ama araba 20 bin TL'ye satıldı." ifadelerini kullandı.

Söz konusu ilan şöyleydi:


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap