SON DAKİKA



Haber > Gündem > Brad Pitt'in 29 yaş küçük model sevgilisi!

Brad Pitt'in 29 yaş küçük model sevgilisi!

27 Ağustos 2020 Perşembe - 13:01




Yılın aşk bombasını Brad Pitt patlattı! Angelina Jolie ile olaylı ayrılığından sonra ilk kez bir kadınla görüntülenen ABD'li aktörün, kendisinden 29 yaş küçük model Nicole Poturalski'le birlikte olduğu konuşuluyor.





Angelina Jolie (45) ile dört yıl önce ayrılan ancak boşanma süreci devam eden Brad Pitt, son görüntüsüyle magazin gündemine bomba gibi düştü.
Brad Pitt (56) ile Alman model Nicole Poturalski (27), Fransa’nın Le Castellet Havaaalanı’nda objektiflere yakalandı.
Özel jetiyle Los Angeles’tan Paris'e giden ABD'li oyuncunun, 27 yaşındaki modeli alıp, küçük havaalanı Le Castellet’e geçtiği öğrenildi.
Çiftin, Brad Pitt'in 2011 yılında Angelina Jolie ile birlikte aldığı 67 milyon dolarlık şatosunda kalacağı tahmin ediliyor.

"AŞIK GENÇLER GİBİ..." 

OK! dergisine konuşan bir kişi, ikilinin jete binerken ‘aşık gençler’ gibi göründüklerini belirtti.

"ÖPÜŞÜYORLARDI" 

Bir diğer kişi ise “Öpüşüyorlardı ve Brad kadına karşı çok ilgiliydi” ifadelerini kullandı.Beş dil konuşabilen Genç model, modellik kariyeri boyunca New York, Paris ve Milano moda haftalarında yer aldı.Brad Pitt, Angelina Jolie ile boşandıktan sonra herhangi bir ilişkisi olduğuna dair bir açıklama yapmamıştı.Jennifer Aniston ile eski eşi Brad Pitt'in tekrar birlikte olacağı haberleri uzun süre magazin gündeminde yer almış, ancak bu iddialar iki oyuncu tarafından da doğrulanmamıştı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap