SON DAKİKA



Haber > Gündem > Böyle rezalet görülmedi! Camide saygısız hareketler

Böyle rezalet görülmedi! Camide saygısız hareketler

17 Ağustos 2023 Perşembe - 13:45




Malatya'da uygunsuz kıyafetlerle camiye giren genç kız imamın kıyafetleri giyerek dans etti. Cami de minbere çıkıp poz verdi. Malatya da gerçekleşen olayda skandal görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.





Geçtiğimiz günlerde Ankara da Kocatepe Cami'nde çekilen görüntülere tepkiler hala sürerken, Malatya'dan skandal görüntüler geldi. Camiye giren genç kız, cübbe ve sarık giyerek dans etti ardından minbere çıkıp poz verdi. Görüntülere sosyal medyada tepki yağdı

CAMİ İMAMI'NIN KIYAFETLERİNİ GİYEREK DANS ETMEYE BAŞLADI

Camiye giren genç kız imamın kıyafetleri giyerek dans etmeye başladı skandal görüntünün adresi Malatya oldu. İmamın kıyafetleriyle bir süre dans eden kız, daha sonra minbere çıkıp ayaklarını korkuluklarının üzerine atıp poz verdi. Cami de çekilen o görüntüleri arkadaşı kaydetti ve sosyal medya da paylaştı.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ GEÇİKMEDİ

Sosyal medya da paylaşılan görüntüler büyük yankı buldu. Vatandaşlar çekilen görüntüler hakkında yetkilileri göreve çağırdı. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap