SON DAKİKA



Haber > Gündem > Borel dezenfektan nerede satılacak?

Borel dezenfektan nerede satılacak?

16 Nisan 2020 Perşembe - 13:13




Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez tarafından yapılan açıklamaya göre bugünden itibaren (16 Nisan Perşembe) satışa çıkacağı açıklanan BOREL'in ilk olarak 100 mililitrelik boyutlarda piyasaya çıkacağını ve 1 litre ve 5 litrelik boyutlar için de çalışmaların devam ettiğini söyledi.





Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez  geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bugünü işaret ederek, 16 Nisan’dan itibaren borelin satışa çıkarılacağını söyledi. Bakan Dönmez, BOREL dezenfektanın ilk olarak Sağlık çalışanlarına, Kamu düzenini sağlayan güvenlik güçleri için İçişleri Bakanlığı'na, 65 yaş ve üzeri risk grubundaki vatandaşlarımız için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı saha personeline dağıtılacağını açıkladı. Borel dezenfektan nerede satılacak? Borel ne kadar, nasıl satın alınacak?

BOREL DEZENFEKTAN FİYATI NE KADAR?

BOREL dezenfektanın fiyatına ilişkin henüz açıklama yapılmadı. Konuya ilişkin açıklama yapılır yapılmaz buradan öğrenebileceksiniz.

BOREL DEZENFEKTAN NEREDE SATILACAK, NASIL ALINACAK?

BOREL dezenfektanın henüz belirgin bir satış adresi bulunmamakta, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez yaptığı açıklamada 16 Nisan 2020 Perşembe gününden itibaren farklı satış noktalarında BOREL dezenfektanın vatandaşlarla buluşturulacağını ifade etti.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez tarafından yapılan açıklamaya göre bugünden itibaren (16 Nisan Perşembe) satışa çıkacağı açıklanan BOREL'in ilk olarak 100 mililitrelik boyutlarda piyasaya çıkacağını belirtti ve 1 litre ve 5 litrelik boyutlar için de çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap