SON DAKİKA



Haber > Gündem > Borcumuz yok, paramız çok

Borcumuz yok, paramız çok

21 Mayıs 2015 Perşembe - 19:10




İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş Metro hattının temel atma törenine katıldı.





"Bir gurur tablosunu birlikte yaşıyoruz" diyen Topbaş, İstanbul’da yapılan metroların çok ileri teknolojiye sahip olması nedeniyle "model metrolar" olduğunu söyledi.İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak kamuya 1 lira borçları olmadığını belirten Topbaş, "Kasada paramız var. Adım adım hizmete dönüştürüyoruz" dedi.CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı ’Merkez Türkiye’ projesini de eleştiren Topbaş, "İnsanların hayal bile edemeyeceği laflar edeceksiniz... Olmaz. Çok büyük iş yapacağınıza inanacaklar. Amerika’ya bir kez gittim diyeceksiniz, dünyayı etkileyecek metropol kuracağım diyeceksiniz, millet buna inanacak. Trilyonlar buradan gidecek. Bırakınız ya... Türkiye’yi değiştireceğiz diyorlar, daha kendileri değişmedi" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap