SON DAKİKA



Haber > Gündem > Borcu sahte parayla ödeyince yakalandılar

Borcu sahte parayla ödeyince yakalandılar

20 Mayıs 2016 Cuma - 15:52




Diyarbakır'da bir banka şubesine gidip kredi kartı borcunu sahte parayla ödemeye çalışan 2 şüpheli polisin yaptığı operasyonla gözaltına alındı.





Diyarbakır'da bir banka şubesinde kredi kartı borcu ödemek için sahte para vermeye çalışanlara yönelik polisin yaptığı çalışmada 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte 100 TL'lik sahte 40 banknot ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezi, ilçe ve köylerinde piyasaya sahte para sürerek vatandaşları maddi zarara uğratıp haksız kazanç şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışma yapıldığını açıkladı.

PARAYI ALDIĞI KİŞİ DE YAKALANDI

Açıklamada, "Yapılan çalışmada ilimiz, Yenişehir İlçesi Ofis semtinde özel bir bankanın veznesine kredi kartı borcu ödemek amacıyla sahte banknot vermeye çalışan şahıs ve şahsın parayı aldığını beyan ettiği diğer bir şüpheli şahıs olmak üzere 2 şüpheli yakalanmıştır. Yapılan çalışmalarda kesimi ve basımı tamamlanmış ve piyasa sürülmeye hazır bir şekilde 40 adet 100 TL’lik banknot ele geçirilmiş olup şahıslar hakkında adli işlemlere başlanmıştır. İlimiz genelinde haksız kazanç sağlayarak vatandaşın huzur ve güven ortamına zarar veren şahıs ve organizasyonlara yönelik olarak yapılan çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir" denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap