SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bombacı parmak izinden yakalandı

Bombacı parmak izinden yakalandı

24 Kasım 2021 Çarşamba - 15:03




Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde toprağa gömülü vaziyette bulunan el yapımı patlayıcı (EYP) düzeneğinde parmak izi bulunan A.H., Gaziantep’te yakalanıp tutuklandı. A.H.’nin ifadesi doğrultusunda Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 kişiyi daha gözaltına aldı.





Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 07 Ekim’de Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde toprağa gömülü bulunan EYP düzeneğinde parmak izi saptanan A.H.’yi yakalayıp gözaltına aldı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürülen A.H., ifadesinde kendisine gösterilen fotoğraflardan Kandil bölgesinde gördüğü A.A.’yı da teşhis etti. Sorgusunun ardından A.H., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. A.H’nin verdiği bilgiler doğrultusunda operasyonu genişleten Gaziantep polisi, 8 şüpheliyi daha gözaltına aldı. Şüphelilerin sorgusu sürerken, evlerinde yapılan aramalarda, 1 kurusıkı tabanca, 13 mermi ile dijital materyaller ele geçirildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap