SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bomba patladı: 1 çocuk ölü 3 yaralı!

Bomba patladı: 1 çocuk ölü 3 yaralı!

16 Mayıs 2016 Pazartesi - 13:04




Silopi'de PKKlı teröristlerin sokağa döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 çocuk öldü 3 çocuk yaralandı.





Şırnak'ın Silopi ilçesinde teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu, 1 çocuk öldü, 3 çocuk ağır yaralandı.

Barbaros ve Karşıyaka mahalleleri arasında yer alan dere yatağında akşam saatlerinde oyun oynayan ve yaşları 8 ile 13 arasında değişen dört çocuk, PKK'lı teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralandı.

9 YAŞINDAKİ ENES KURTARILAMADI

Olay yerine sevk edilen ambulanslarla Silopi Devlet Hastanesi'ne götürülen çocuklardan 9 yaşındaki Enes Erdem, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

3 ÇOCUĞUN DURUMU AĞIR


Durumları ağır olan Kerem Kültür, Diyar İnan, Samet Erdem'in ise tedavileri sürüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ekipleri teröristlerce yerleştirilen patlayıcılarla ilgili vatandaşları uyarıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap