SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bodrum'da 'eve dönüş' trafiği

Bodrum'da 'eve dönüş' trafiği

16 Temmuz 2022 Cumartesi - 16:33




Kurban Bayramı tatilinde turist akınına uğrayan Bodrum'da tatilciler evlerine dönmeye başladı ve trafik durma noktasına geldi. Dönenler Turgutreis-Milas istikametinde kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu.





Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin bitimine 1 gün kala bazı tatilciler dönüşe geçti. 300 bine yakın araç girişinin yapıldığı kentin 188 bin olan kentin resmi nüfusu bayram tatilinde yaklaşık 1 milyona ulaşmıştı.

Dönenler Turgutreis-Milas istikametinde kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu. Vakaya giden ambulanslar trafikte zor anlar yaşadı. Trafiğin durma noktasına geldiği kavşaklarda jandarma ve polis ekipleri çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Milas'tan Turgutreis yönüne ise akıcı bir trafik gözlendi.

Öte yandan, son 3 günde 100 binden fazla aracın ilçeden çıkış yaptığı bildirildi. Jandarma ekipleri tarafından, bayram tatili boyunca trafikte yaklaşık 10 bine yakın araçta kontrol yapıldığı bildirildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap