SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bodnar: Ukrayna ordusunun silah yardımı alması gerek

Bodnar: Ukrayna ordusunun silah yardımı alması gerek

25 Şubat 2022 Cuma - 14:19




Bölgedeki son durumu aktaran Ukrayna Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, "Rus işgalcilerini Ukrayna'dan kovmamız gerekiyor öncelikle. Şu an Ukrayna ordusunun ilgili silah ve yardımları alması gerek. Ukrayna'nın NATO'ya üye olma talebini kimse gündemden çekmedi. Ukrayna yalnızca NATO'ya değil Avrupa Birliği'ne de alınmalı." dedi.





Ukrayna Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar bölgedeki son durumla ilgili canlı yayında yaptığı bilgilendirmede başkent Kiev'e giren Rus ordusunu hatırlatarak ülkesinin en zor günün yaşadığını aktardı.

Bodnar'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Sabotaj gruplarının başkente girme çabaları etkisiz kılınıyor. Rus askerleri güçlü hava savunması sayesinde iniş yapamadı. Rus ordusu tarafından daha önce işgal edilen bazı yerler geri alındı ve Rus kuvvetleri ciddi kayıplar verdi. Yüzlerce işgalci yok edildi. Komşularımızdan online yardım almaya başladık. Ukrayna Devletinin yönetimi Kiev'de devam ediyor. Putin'in planları şimdiden suya düştü. Saldırı güçleri git gide zayıflıyor.

AKLI BAŞINDA DEĞİL

Şu an en tehlikeli durum Ukrayna'nın güneyi ve başkent Kiev'de. Etkili savunma araçlarımız saldırganları durdurup düşmanın başkente girmeyi engelliyor. Düşmanın baş hedefi cumhurbaşkanımız ikinci hedef ise cumhurbaşkanımızın ailesi. Siz söyleyin aklı başında biri neden cumhurbaşkanının ailesini hedef alsın; aklı başında değil.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap