SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bizler siyaseti millete hizmet olarak gördük

Bizler siyaseti millete hizmet olarak gördük

05 Nisan 2017 Çarşamba - 16:57




İzmir’de ‘101 Dev Eser’in toplu açılışını gerçekleştiren Başbakan Binali Yıldırım açıklamalarda bulunarak, “Biz siyaseti millete hizmet olarak gördük”





Başbakan Binali Yıldırım, İzmir Atatürk Kapalı Spor Salonunda, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 1 milyar 800 milyon TL’lik yatırımın, yapımı tamamlanan ‘101 Dev Eser’in toplu açılışını gerçekleştirdi. Açılışta Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da hazır bulundu. Partililere hitap eden Başbakan Binali Yıldırım, “Bir CHP’linin, densiz milletvekilinin dediği gibi demiyoruz. İzmir vatanseverleri denize dökmez, PKK’lıları, FETÖ’yü, Türkiye düşmanlarını denize döker. İzmir ile sen dalga mı geçiyorsun? İzmir istiklalin, zaferin başarıyla kazandırdığı şehirdir. İzmir cumhuriyeti kuran şehirdir. İzmir demokrasiyi, çok partili hayatı başlatan şehirdir. Sizin gibi kin, nefret kusan insanların İzmir’de yeri yok, İzmirlilerin arasında yeri yok. İzmir işte bu güzel şehre hizmet etmek ve birbirinden güzel eserleri kazandırmak boynumuzun borcu. Biz siyaseti millete hizmet olarak gördük. ‘Eğer siyaset millete hizmet için işe yarıyorsa biz orada varız’ dedik. O gün bu gün İzmir’e ne söz verdiysek yapa yapa geliyoruz. Bölünmüş yol projemiz devam ediyor. Bugün Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın yaptığı Ege Bölgesi'nde yaptığı 101 eserin açılışını yapıyoruz. İzmir için ne yapılsa yeridir. İzmir yıllardır maalesef, yerel hizmetlerden hak ettiği payı alamıyor” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap