SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Bizler savaşa kesinlikle karşıyız"

"Bizler savaşa kesinlikle karşıyız"

03 Eylül 2013 Salı - 16:38




CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, hükümetin, Suriye'de yanlış politika izlediğini ileri sürerek, “Bizler savaşa kesinlikle karşıyız” dedi.





CHP Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenen ilçe başkanları toplantısına katılan Milletvekili İhsan Kalkavan, Suriye'ye yapılması muhtemel müdahaleyle ilgili yaptığı açıklamada, hükümetin yanlış politika izlediğini savundu. Kalkavan, “Dış politikada hükümet Irak'ta yaptığı gibi yanlış politika izliyor. Tahminim bizim genel başkanımız bu ülkenin başbakanı olsaydı, öncelikle yapacağı işi ateşkesi sağlamak olurdu. Savaş acısını çekmeyen bunu bilmez. Başbakan polis gücüyle savaş etmiş bir kişidir. Öğrenciler ve işçiler üzerinde savaşmış bir kişidir. Bunları bilmez. Bizler savaşa kesinlikle karşıyız. Ateşkes sağlanmalıdır" diye konuştu. Seçim öncesi ilçe başkanlarıyla durum ve değerlendirme toplantısı yaptıklarını söyleyen İl Başkanı Mehmet Atalay, "En geç ekim ayında aday adaylarımız belli olacak. Her ilçede biz CHP olarak iddialıyız. Biz özeleştiriden kaçınmıyoruz. Yanlışlar olabilir. Süreç ilerliyor. Biz CHP'yi en iyi temsil edecek adaylarla kamuoyuna çıkacağız. 09 Eylül CHP'nin 90. kuruluş yıl dönümüdür. İktidara gelmemiş olabiliriz. Bu kadar yıl geçmesine rağmen bu parti dimdik ayakta duruyor. Samsun'da yıl dönüşümümüzü çeşitli organizasyonlarla kutlayacağız. 08 Eylül 2013 Pazar günü Tekkeköy ilçemizde bulunan Asarağaç Piknik Alanı’nda saat 13.00'te buluşuyoruz. Tüm partililerimiz ve halkımız davetlidir" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap