SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bizimle yürümeyin bizimle uçun!

Bizimle yürümeyin bizimle uçun!

29 Mayıs 2015 Cuma - 10:54




AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Adem Tatlı dur durak bilmiyor. Gazetemiz Giresun sorumlusu Erkan Başkıran’a özel açıklamalarda bulunan Tatlı, “Biz





AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, dur durak demeden çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonları bile ziyaretlerde bulunan Tatlı, halkın sıcak ilgisiyle karşılaştıklarını belirtti. Tatlı, AK Parti iktidarının yüzde 50 civarında bir oyla tekrar tek başına iktidar olacağını ve anayasayı değiştirecek çoğunluğa sahip olacağını iddia etti. Tatlı, egemen güçlerin ve Türkiye’nin büyümesini istemeyen üst aklın HDP’nin barajı aşması için büyük mücadele verdiğini söyledi. Vatandaşın bu sinsi planı bozacağını belirten Tatlı, şunları söyledi: “Bu ülkenin kalkınmasını istemeyen, zayıf bir Türkiye hayali kuran üst akıl son kozlarını oynuyor. MHP Genel Başkanı veya CHP Genel Başkanının siz hiç HDP için bir kelime ettiğini duydunuz mu? AK Parti’yi PKK ile işbirliği yapmakla suçlayanlar bugün PKK’nın uzantısı olan siyasi partiyle kol kola yürüyorlar. ‘Onların meclise girmeleri bizi rahatsız etmez’ diyorlar. Burada maksat CHP-MHP-HDP koalisyonu kurmaktır. Aziz milletimiz bu koalisyonu göz önüne getirsin ve kararını öyle versin. CHP, HDP’nin meclise girmesinden memnuniyet duyduğunu açıklıyor. MHP’de ise çıt yok. Burada oynanan oyunu Allah’ın izniyle milletimiz 7 Haziran’da sandıkları patlatarak bozacaktır.”

ORDU-GİRESUN HAVAALANI BU YÜZYILIN PROJESİDİR

AK Parti Milletvekili Adem Tatlı, Ordu-Giresun Havaalanı açılışında her iki ilin tarihe şahitlik ettiğini söyledi. Avrupa’da ilk olan bu dev projeye büyük ilgi gösteren on binlerce Ordulu ve Giresunlu vatandaşa teşekkür eden Tatlı, “Havaalanı açılışımız tek kelimeyle muhteşem oldu. On binlerce vatandaşımız miting alanını, yolları, bahçeleri tıklım tıklım doldurarak bu bayram günümüzde bizleri yalnız bırakmadı. O coşku, o muazzam bayram havası maalesef bazılarını çok rahatsız etti. Muhalefet partileri hemen çamur atmaya ve iftiralarla bu dev projeyi itibarsızlaştırmaya başladılar. Gurur duyacaklarına, sevincimizi paylaşacaklarına havaalanından uçak kalkmadığını, göstermelik açılış yapıldığını, törende malum bir belediye başkanına söz verilmediğini öne sürerek günlerdir çamur atıyorlar. Halkımız bunu iyi görsün. Bunlar hizmet nedir bilmezler. Ancak yapılan hizmeti karalarlar ve çamur atarlar.

Onlar konuşur, karalar ama biz yaparız” dedi. Her gün onlarca açılışa imza attıklarını belirten Tatlı, “Birileri çıkıyor ‘Giresun’a ne yapmışlar’ diye soruyor. Her gün onlarca açılış yapılıyor. Havaalanını açtık. Eğribel Tüneli’nin inşaatı sürüyor. Hükümet konakları, adliye sarayları, hastaneler, yollar, okullar, yurtlar, gençlik merkezleri, spor kompleksleri vs. milyonlarca liralık yatırımı 13 senede ilimize kazandırdık. Bu boş boş konuşan arkadaşlar da bu ülkede koalisyon ortağı olarak 3.5 sene görev yaptılar. Biz onlarca hizmet sayıyoruz; varsa yüzleri, onlarda 3.5 senede Giresun iline ne kazandırmışlar onu anlatsınlar. Yine CHP bu ülkede tek parti döneminde ve daha sonraki koalisyon ortağı olduğu dönemlerde ne hizmet yapmış? Milletin değerlerine hakaret etmekten, millete zulmetmekten başka ne yapmışlar? Onu anlatsınlar. Anlatamazlar çünkü çakılı bir çivileri dahi yok. Onlar konuşur, AK Parti yapar” dedi.

76_2

TÜRKİYE GELECEĞİNİ OYLAYACAK

Bu seçim tarihe geçecek, Türki milletinin geleceğini oylayacağı bir seçimdir. Bir tarafta terörü meşrulaştırmaya çalışan bir parti, bir tarafta kan üzerinden, şehit üzerinden siyaset yapan bir parti, öte tarafta bu ülkede hiçbir hizmeti olmayan, darbeleri alkışlayan, milletin değerleriyle kavgalı bir parti. Bu tarafta da 13 senede devrim sayılacak, tarihe geçen, dev hizmetlerle Türkiye’yi şaha kaldıran, millete hizmetkar olan AK Parti var. Milletimiz bir kez daha sadece konuşan, yapılanı karalayan, ülkemizin kalkınmasından rahatsız olanlara gereken dersi verecektir. Şu an Türkiye’nin bölgesel güç olmasından rahatsız olanların planı HDP’ye barajı geçirterek CHP-MHP-HDP koalisyonu kurdurtmak. Bu koalisyona kendileri bile inanmıyor ama en azından HDP barajı geçerse AK Parti iktidarını zayıflatmak istiyorlar. Milletimiz şapkasını önüne koyacak ve CHP-MHP-HDP koalisyonunu düşünecek ya da istikrara, tek parti iktidarına tekrar onay verecek. Biz milletimizin bir maceraya atılmayacağını ve milletin hizmetkarlığına talip AK Parti’ye desteğini vereceğine inanıyoruz. Allah sahte milliyetçilerden, Kandil’den talimat alan sözde demokratlardan, dindar görünümlü paralelcilerden, bu millete büyük acılar yaşatan zihniyetten alkemizi ve milletimizi korusun” dedi.

BASİRETSİZ BİR YÖNETİM SONRASI KAÇIP GİTTİLER

2001’de bu ülkeyi ekonomik krizlere sürükleyerek gecelik yüzde 7500 faizler, yüzde 80’lerde enflasyon, batan, hortumlanan bankalar, deprem yardımıyla memur maaşı ödeyen bir yönetim gösteren MHP bugün çıkmış “Bizimle Yürü Türkiye” sloganıyla oy istiyor. Yolları yarım kalmış, ekonomik krizden iş adamlarının intihar ettiği dönemde basiretsiz bir yönetim göstererek koltuğu bırakıp kaçanlarla yürüyeceğine bu millet bizimle uçacaktır. Hızlı trenlere, uçaklara, modern tramvaylara binmek varken bu ülkeyi krizlere sürükleyenlerle milletimiz asla yürümeyecektir. HDP’ye, CHP’ye kuzu, AK Parti’ye kurt olan MHP bir kez daha milletimizden dersini alacaktır.

SGK’YI BATIRANLAR ŞİMDİ BOL BOL ATIYORLAR

SGK Genel Müdürü iken yurt dışından ithal edilen bir sağlık gerecinde usulsüzlük yaptığı iddiasıyla ceza almaktan Rahşan Ecevit affıyla kurtulduğunu dönemin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan açıklamıştı. Zatı muhterem şimdi çıkmış atıp tutuyor. Kar eden SGK’yı batıran, zarar üstüne zarar eden, o dönem televizyonlara çıkıp hastanelerin rezil durumunu anlatanlara bu millet gerekli dersi bir kez daha verecek. Her gün ayrı rakamlar veren, kendi söylediğini kendi inkar eden, “Mazotu 1 liraya indireceğim”, ardından “1.5 liraya indireceğim” diyerek vaatlerinde bile zam yapan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaatlerine yapılan ankete göre vatandaşımızın yüzde 75’i inanmıyor. Bir kurumu bile idare edemeyen Kılıçdaroğlu, bu seçimde yine hezimete uğrayacaktır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap