SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bizim mücadelemiz kutsaldır

Bizim mücadelemiz kutsaldır

20 Şubat 2015 Cuma - 14:52




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim mücadelemiz kutsal mücadeledir" dedi.





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi açılış ve etkinlik için Tekirdağ’a geldi. Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi’nin kurduğu Dost Eli Aşevi’ne katılan Kılıçdaroğlu, açılışta yaptığı konuşmada, mücadelelerinin kutsal mücadele olduğunu söyledi.

Bütün sorunlara karşı hep beraber mücadele edeceklerini dile getiren Kılıçdaroğlu, "Bütün CHP’li belediye başkanlarına söylüyorum. Bütün sorunlara karşı hep beraber direktifle mücadele edeceğiz. Bizim mücadelemiz kutsal bir mücadeledir. Bizim mücadelemiz halka ve hakka hizmet mücadelesidir. Aydınlık yolumuzu sürdüreceğiz. Herkesin bundan emin olmasını istiyorum. Güzel hizmetler veriliyor. 12-0 yaptığımız hepinize Trakya’nın, Tekirdağ’ın yiğit insanlarına yürekten teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Güzel hizmet açacağız hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu. Kılıçdaroğlu, açılışın ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na gitti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap