SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bizim meselemiz memleket meselesi

Bizim meselemiz memleket meselesi

02 Nisan 2015 Perşembe - 01:19




Kıran, Türkiye’de yaşanan siyasi, sosyal ve ekonomik gelişmeleri değerlendirdiği basın toplantısında medya mensuplarının karşısına çıktı.





MHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Kıran, Türkiye’de yaşanan siyasi, sosyal ve ekonomik gelişmeleri değerlendirdiği basın toplantısında medya mensuplarının karşısına çıktı. Kıran, insanların açlık sınırının altında yaşam mücadelesi verdiğini, hak arayan öğrencilerin copla, vatandaşın ise tazyikli su ve biber gazıyla sindirilmeye çalışıldığını söyledi.

AK Parti iktidarı tarafından ülkenin çeyizi niteliğindeki kurumlarının satıldığını ifade eden Kıran, "Halk açlık sınırının altında yaşamaya mahkum edildi. Bilal’in geleceği için vatandaş geleceğini karartmayacaktır. Türkiye’nin kurtuluşunun adresi MHP’dir.

Trabzon’da birinci parti olmak için çalışacağız. Özellikle AK Parti’den MHP’ye sel gibi oylar akacak. Güneydoğuda boş arazilere destekleme adı altında bizim vergilerimiz peşkeş çekiliyor. Destekleme araziye değil üretilen ürüne olmalı. Domates tohumunu dahi İsrail’den alan bir ülke olduk. Bizim iktidarımızda çiftçinin, köylünün, yoksulun, emeklinin yüzü gülecek. Bizim meselemiz memleket meselesidir" dedi. Kıran, kaçıncı olursa olsun MHP’yi iktidara taşımak için çalışmalarına devam edeceğini de söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap