SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bizim için görev yeni başlıyor

Bizim için görev yeni başlıyor

09 Eylül 2013 Pazartesi - 09:05




CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, partilerinin kuruluş gününde Trabzonlulara seslendi. Karan, "CHP ilerlemenin, çağdaş uygarlığın, bilimin, teknoloj





Fatih İSAK CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, partilerinin kuruluş gününde Trabzonlulara seslendi. Karan, "CHP ilerlemenin, çağdaş uygarlığın, bilimin, teknolojinin, hukuk devletinin adıdır" dedi. TÜRK'ÜN KADERİ DEĞİŞTİ CHP İl Başkanı Yavuz Karan, il yönetimi adına kuruluş gününde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "CHP, dünyada Kurtuluş Mücadelesi vermiş, devlet kurmuş tek siyasi hareketidir. Özünü Kuva-yı Milliye'den alan CHP 19 Mayıs 1919’da Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'dan başlattığı Kurtuluş Mücadelesi 9 Eylül 1923'te son düşmanın İzmir’de denize dökülmesiyle tamamlanmıştır." CHP BU VİZYONUN ADIDIR Karan, "Her taraf işgal edilmiş kağıt üzerinde parçalanmış Osmanlı İmparatorluğu'nun küllerinden kurulmuş cumhuriyetimizin, genç Türkiye’mizin yeni vizyonlara, yeni bakış açılarına ihtiyacı vardır. CHP bu vizyonun adıdır. CHP ilerlemenin, çağdaş uygarlığın, bilimin, teknolojinin, hukuk devletinin adıdır... HEPSİNİN TEMELİNDE CHP VARDIR Atatürk’ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti imparatorluktan kalmış borçları kuruşu kuruşuna kadar ödemiş, ülkemizi demir ağlarla örmüş, limanlar yapılmış, havaalanları açılmış, şeker fabrikaları, hastaneler, üniversiteler kurulmuştur. Bu yatırımların hepsinin temelinde CHP vardır. En önemlisi kendi iktidarını terk etme adına çok partili sistemi hayata geçirmiş, sosyal demokrasiyi ülkemize getirmiştir" ifadelerini kullandı. BİZLER ÇINARIN DALIYIZ Karan, şöyle devam etti: "Cumhuriyet Halk Partisi, 90 yaşında bir çınardır. Bizler bu çınarın bir dalı, filizleri, eşkinleriyiz. 'Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi'dir' diyen kurucusunun Mustafa Kemal Atatürk olduğu CHP’nin bireyleri olmaktan gurur duyuyoruz. Bizim için görev yeni başlıyor. 'Yurtta sulh cihanda sulh.' Ve onurlu, kimsenin maşası olmayan, kendi ayakları üzerinde duran bir Türkiye özlemiyle..."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap