SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bizi ölümle tehdit ediyor!

Bizi ölümle tehdit ediyor!

18 Haziran 2018 Pazartesi - 12:06




Demirtaş'ın TRT'deki konuşmasında söylediği "Bir oyluk canları var" sözlerini eleştiren İçişleri Bakanı Soylu, "Hepimizi ölümle tehdit ediyor. Demirta





İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT Haber'de katıldığı programda Suruç'ta yaşanan saldırının detaylarını aktardı. Görüntüleri izlediğini söyleyen Soylu, 'Esnafa giriyor, karşı taraftaki adam sürekli konuşuyor. Söylediği sözler arasında, 'Ben PKK'lıyım, siz buraya nasıl girersiniz var' dedi.

 Soylu'nun açıklamalarından satırbaşları;

 "Dün Sarıgazi'de Muharrem İnce, orada mitinge gelirken HDP'liler ve PKK'lılar orada bayrakları ile karşılıyorlar. Çünkü Demirtaş'a gitmesinin diyetini ödüyorlar. Onun hapisten çıkmasını talep etmesinin kutlamasını gerçekleştiriyorlar. Gelinen tablo bu.

 SURUÇ'TAKİ OLAYIN DETAYLARI

İbrahim Halil Yıldız, esnaf ziyareti yapıyor. Görüntüleri izledim, esnafa giriyor, karşı taraftaki adam sürekli konuşuyor. Söylediği sözler arasında, 'Ben PKK'lıyım, siz buraya nasıl girersiniz' gibi değerlendirmeleri yaptıktan sonra İbrahim Halil Yıldız arkasını dönüyor ve giderken yanındakine birisi arkadan vuruyor. O arada arbede başlıyor. Allah'tan İbrahim Halil Yıldız o ara kendisini dışarı atıyor. Silahlar, sopalar her şey.


 "BU KİŞİ KONUŞMA YAPIYOR"

11 Haziran Pazartesi gün dağ kadrosu ile ayağı aksak, herkes tarafından nefret edilen bir tipi 6. sıraya koymuşlar. Bu kişi konuşma yapıyor. Bu İbrahim Halil Yıldız'a Osman Baydemir'e yaptığının hesabını soracağız diyorlar. Bunların hepsi nefret, tehdit, ölüm dilidir. PKK bu şımarıklığı elde etmeseydi bu olay olmazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap