SON DAKİKA



Haber > Gündem > Biz mutlu ve güçlü bir aileyiz

Biz mutlu ve güçlü bir aileyiz

30 Ocak 2015 Cuma - 13:15




AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, parti olarak mutlu ve güçlü bir aile olduklarını söyledi.





Milletvekili Fatih Han Ünal, Fatsa ilçe teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Ziyaretinde Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve partililer hazır bulundu. Başkan Abdullah Uçar’ın kendisinin öğrencisi olduğunu söyleyen Fatih Han Ünal, onun ilçe başkanı oluşu karşısında çok mutlu olduğunu ve kendisinden güzel hizmetler beklediğini söyledi.

Başkan Uçar’ı çok sevdiğini ve kendisine başarılar dilediğini kaydeden Ünal, “Öğrencilik yıllarında kendisi başarılı bir öğrenciydi. Abdullah Uçar, çok önemli bir ilçemizin ilçe başkanı oldu. Bu benim için ayrıca gurur verici bir durum. Daha önceki ilçe başkanımızı da iyi tanıyorum. Her zaman AK Parti’nin çıtasını yüksek tutmayı başardılar. Hizmetleri asla unutulmaz. Bizlerle AK Parti’nin yolunda yürümeye devam etti. Parti olarak genel anlamda her geçen gün daha iyiye gittiğimizi biliyor ve bunun için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Hedefimiz partimizin oy oranını daha da yükseltmektir” dedi.

Milletvekili Fatih Han Ünal sözlerini şöyle tamamladı: “Fatsa, belediyecilik açısından birçok uygulamaları yapmış bir belediyedir. Fatsa bizim için hep yüz akı olmuştur. Oy oranlarıyla bunu göstermiştir. Biz mutlu ve güçlü bir aileyiz. Kendi sorunlarıyla değil, milletin ve memleketin sorunlarıyla ilgilenen ve gündemini bu kaygıyla belirleyen bir aileyiz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap