SON DAKİKA



Haber > Gündem > Biz Bize Yeteriz kampanyasında ne kadar toplandı?

Biz Bize Yeteriz kampanyasında ne kadar toplandı?

09 Nisan 2020 Perşembe - 16:43




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma kapsamında Biz Bize Yeteriz kampanyasına yoğun bir ilgi söz konusu... Şirketler ve vatandaşlar bağış yapmaya devam ederken sık sık Biz Bize Yeteriz kampanyasında ne kadar toplandı? Milli Dayanışma kampanyası bağışı ne kadar oldu? sorularına cevap aranıyor.





Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Biz bize yeteriz Türkiyem' sözleriyle başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası devam ediyor. Tür Türkiye verilen hesaplara elinden geldiğince bağışta bulunuyor. Kampanya devam ederken zaman zaman Biz Bize Yeteriz kampanyasında ne kadar toplandı? Milli Dayanışma kampanyası bağışı ne kadar oldu? soruları yöneltiliyor.

'BİZ BİZE YETERİZ' KAMPANYASINDA NE KADAR TOPLANDI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Nisan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, 'Kampanyamıza milletimizin gösterdiği teveccüh bu ülkenin temellerinin ne kadar sağlam olduğunu ispatlamıştır. Şu ana kadar Milli Dayanışma Kampanyasına destek 1 milyar 500 milyon lirayı buldu' dedi. Son rakamların yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap