SON DAKİKA



Haber > Gündem > BİRLİKTE OLURSAK BAŞARIRIZ!

BİRLİKTE OLURSAK BAŞARIRIZ!

13 Mayıs 2018 Pazar - 16:20




CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Herkesin en temel hak ve özgürlüklerini kendi elinde tuttuğu ülke hayaliyle yaşıyorum. Bunu başarabileceğimi





Ordu'da bir otelde muhtarlarla bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, burada yaptığı konuşmada, 24 Haziran'daki seçimlerin bugüne kadarki seçimlerden çok daha önemli olduğunu çünkü bu seçimden sonra Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetileceğini söyledi. Torun, “Türkiye'nin demokrasiye bağlılığından, kardeşliğinden, geleneklerinde yaşattığı demokrasi, hukuk ve özgürlük alışkanlığından asla vazgeçmeyeceğini biliyorum” dedi. “Türkiye'nin demokrasiye bağlılığından, kardeşliğinden, geleneklerinde yaşattığı demokrasi, hukuk ve özgürlük alışkanlığından asla vazgeçmeyeceğini biliyorum” diyen Torun, tek adam yönetimine teslim olunmayacağından emin olduğunu ifade etti.

FİLMİN FRAGMANI

Torun, 24 Haziran'daki seçimin çocukların geleceği için önem taşıdığına işaret ederek şöyle konuştu: “Bu seçim, 'Bu iktidarı seçtim, beğenmezsem de sonra seçerim' durumu değil. Daha sonra seçiminiz Azerbaycan'daki, Suriye'deki, başka yerlerdeki gibi olabilir. Çünkü Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtikten sonra bizi neler beklediğini bilmiyoruz. Şu anda filmin fragmanını izliyoruz. Asıl filmin içinde ne olduğunu bilmiyoruz. 25 Haziran sabahında bu ülkede kardeşliğin, barışın egemen olduğu, herkesin eşit yurttaşlıkta haklarını aldığı, kimsenin kimseyi 'benden veya benden olmayanlar' diye ayırmadığı, en temel hak ve özgürlüklerini kendi elinde tuttuğu ülke hayaliyle yaşıyorum. Bunu başarabileceğimize inanıyorum. Birlikte olursak başarırız. Gelecek güzel günlerde barış, huzur, kardeşlik içinde yaşamayı diliyorum.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap