SON DAKİKA



Haber > Gündem > Birlikte mücadele edelim

Birlikte mücadele edelim

10 Ekim 2016 Pazartesi - 16:18




İstanbul'da düzenlenen 23. Dünya Enerji Kongresi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Japonya ile de Karadeniz kıyısında bir anlaşma yaptık





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle: TANAP projesini inşa ediyoruz. Türk akımı projesiyle ilgili çalışmalar sürüyor. DOĞU Akdeniz gazı da bizim için alternatif haline geliyor. Sene sonunda kritik adımlar atacağız, büyük yatırımlar gerçekleştireceğiz. Güvenilir ortak hedefine bir adım daha yaklaşacağız. Önem verdiğimiz bir diğer alan da nükleer enerjidir. Rusya ile Akkuyu nükleer santral anlaşması yaptık. Japonya ile de Karadeniz kıyısında bir anlaşma yaptık. Şimdi de üçüncü nükleer santral projesini hayata geçirmenin arayışı içindeyiz. Hedefimiz toplam içinde nükleer enerjiyi yüzde 10'a çıkartmak. Rüzgar güneş ve hidrolik kaynakların enerji sepetindeki payını yüzde 30'a çıkartmak için çalışıyoruz.

'GELİN BERABER MÜCADELE EDELİM'

Musul'un hem DEAŞ tehdidinden, hem mezhepçilik baskınından kurutulması için gelin beraber mücadele edelim. Gelin barış için elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanalım. Gelin yeni ufukları hep birlikte kucaklayalım.Yaklaşık 3 ay önce ordumuzun içine sızmış olan FETÖ mensubu bir grup terörist bir darbe girişiminde bulundu. TBMM, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, polis binaları ve birçok kurumumuz bombalandı. Sivil insanların üzerine ateş açıldı.Milletimizin cesareti ve kahramanlığı sayesinde bu girişim başarısızlığa uğradı. Bunun arkasında FETÖ ve Pensilvanya'daki ele başı vardır.Siz de buraya gelerek bize destek olduğunuzu gösterdiniz. Sizin bu asil duruşunuz bize demokrasi ve insan hakları dersi vermeye kalkan birilerine örnek olur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap