SON DAKİKA



Haber > Gündem > Birinci sıra adaylardan beklentiler

Birinci sıra adaylardan beklentiler

04 Mayıs 2015 Pazartesi - 10:55








Siyasette liste başı olan milletvekilleri bu güne kadar hep sürükleyici isimlerden olmaya özen gösterilir. Partiler 1 numaraya koydukları isimlerden oldukça verim beklerler. Son dönemde iktidar partisi AK Parti, ana muhalefet partisi CHP ve muhalefet partisi MHP olmak üzere bütün siyasi partiler liste başlarına tanınmış, oy getirecek isimleri koymaya özen gösteriyorlar.

AK Parti de hemen hemen her şehre bir ağabey veya o şehirde tanınan bilinen isimleri koymaya özen gösteriyor. Peki, Trabzon’da partilerin birinci sıra adayları ne yapıyorlar, ne gibi vaatlerde bulunuyorlar? Trabzon’da AK Parti, CHP ve MHP adaylarının yaptığı açıklamalar ve ortaya koydukları tespitler gündem oluşturmaya devam ediyor.

Üç aday da açıklamalarını ve projelerini son haftaya saklıyor. AK Parti’li Süleyman Soylu, CHP'li Haluk Pekşen ve MHP'li eski Bakan Koray Aydın'ın 7 Haziran genel seçimlerine bir hafta kala çok önemli açıklamalar yapacakları söyleniyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu Trabzon'a yönelik dev projelerini son haftaya saklarken, CHP Trabzon Milletvekili Adayı Haluk Pekşen ve MHP Trabzon Milletvekili Adayı Koray Aydın da kendi iktidarlarında neler yapacaklarına dair açıklamaları son bir haftaya bıraktılar.

Bakalım Trabzon birinci sıra adayları seçim sonucunda nasıl bir tablo ile karşılaşacaklar?


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap