SON DAKİKA



Haber > Gündem > Biraz önce melek yüzlüydünüz hanımefendi!

Biraz önce melek yüzlüydünüz hanımefendi!

05 Ocak 2017 Perşembe - 08:20




Bakan Soylu'dan HDP’li Kerestecioğlu’na tokat gibi cevap:





İçişleri Bakanı Soylu, görevden uzaklaştırılan ya da tutuklanan belediye başkanlarının terörle bağlantılarını fotoğraflarla anlatırken HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu'nun yüz ifadesine sert tepki gösterdi.

MELEK YÜZLÜYDÜNÜZ

Dargeçit Belediyesine ait bir traktörde 7 roketatar, 5 kalaşnikof, 1 kanas ele geçirildiğini söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu'na, "Biraz önce melek yüzlüydünüz hanımefendi, niye nefret dolu bakışlarla bana bakıyorsunuz? Çok sayıda çocuk okula gitmek için otobüs beklerken kaçırılıp hayatları karartıldı" dedi.

KANDİL’E SORUN

Soylu, "18 yaş altı 310 erkek ve 31 kadını yani kızımızı dağa çıkardılar. İnsanlar terör örgütüne, PKK'ya, bizim milletimizi, etnik kimliğimizi istismar edenlere 'hayır' diyorlar. PKK örgütüymüş, TAK örgütüymüş, YPG'ymiş, 'Bu ülkeyi kan gölüne döndürüyorsunuz' diye bana vereceğiniz gensoruyu acaba Kandil'e hiç sormayı düşündünüz mü” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap