SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bir kutu fareyle McDonalds’ı bastı: Müslümanların etlerini değil alın bu fareleri yiyin

Bir kutu fareyle McDonalds’ı bastı: Müslümanların etlerini değil alın bu fareleri yiyin

06 Kasım 2023 Pazartesi - 12:37




İstanbul’da bir vatandaş McDonalds’a elinde bir kutu fareyle gitti. Fareleri yerlere saçan vatandaş “Akşama kadar Filistin’de bomba yağıyor. Müslüman olacaksınız bir de” diye bağırdı.





İstanbul'da dikkat çeken bir olay yaşandı. Bir vatandaş, elindeki bir kutu fareyle bir McDonald's şubesine gitti. Burada fareleri etrafa saçarak, "Akşama kadar Filistin'de bomba yağıyor. Müslüman olacaksınız bir de" şeklinde bağırdı.

İşgalci İsrail Gazze’de Müslümanları katlederken bazı markalar Siyonizme maddi ve manevi destek vererek bu zulme ortak oluyor. Türkiye’de bu markalar boykot edilirken bazı vatandaşlar bu zulüm karşısında umarsızca hareket edebiliyor. Bu duyarsızlık karşısında daha fazla dayanamayan bir kişi bir kutu fareyi McDonalds’ın İstanbul’daki bir şubesinin içine fırlattı.

GAZZE’DE AKŞAMA KADAR BOMBA YAĞIYOR UTANIN!

Sesini yükselten ve tepkisini açıkça dile getiren bu kişi, "Müslümanların etlerini değil, alın bu fareleri yiyin. Akşama kadar Filistin’de bomba yağıyor. Müslüman olacaksınız bir de " şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap