SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bir kişi milli iradeyi temsil edemez

Bir kişi milli iradeyi temsil edemez

21 Ekim 2016 Cuma - 13:33




CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlık eleştirilerini sürdürerek "Bir kişi milli iradeyi temsil edemez, demokrasilerde böyle bir şey yoktur" dedi.





 

Doğuş Üniversitesi'nde düzenlenen 1. Ulusal Gençlik Akademisi açılışında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu "Bir kişi milli iradeyi temsil edemez, demokrasilerde böyle bir şey yoktur" diyerek başkanlık eleştirilerini sürdürdü.

ORTAK MÜCADELE LAZIM

Kemal Kılıçdaroğlu, "Şunu insanlık tarihi gördü ve öğrendi; bir kişiye bütün yetkiler verildiğinde o kendi ulusunu bir süre sonra felakete sürüklemiştir. Örnek mi? Hitler örneği en somut örnek. Bütün yetkileri aldı ben başkanım dedi sadece kendi ülkesini değil bütün dünyayı kana bulandı. Ve ne yapıldı? Alman anayasasında halkın direnme hakkı kondu. Tıpkı 15 Temmuz'da halkın direnme hakkını kullandığı gibi. Dolayısıyla demokrasiye yönelen her harekete karşı hepimizin ortak mücadele etmesi lazım" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap