SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bir garip sokak röportajı: Zamma karşı çıkanları 'hain' ilan etti

Bir garip sokak röportajı: Zamma karşı çıkanları 'hain' ilan etti

10 Eylül 2022 Cumartesi - 16:21




Üsküdar'da yapılan bir sokak röportajında “Avrupa'daki insanlar bu kadar zamma rağmen vatanına milletine sahip çıkıyor, buradakiler vatan haini” diyen adam garip bir röportaja imza attı.





Sokak röportajında kendisine mikrofon uzatılan ve İsviçre’de yaşadığını söyleyen bir adam diğer gurbetçilerin aksine ilk defa Avrupa’yı övdü, ancak bu kez de Türkiye’dekileri “vatan haini” ilan etti. Röportajda, “Avrupa'daki insanlar bu kadar zamma rağmen vatanına milletine sahip çıkıyor, buradakiler vatan haini” diyen adam yine garip bir sokak röportajı izlememize neden oldu.

Sokak röportajında konuşan adam İsviçre’den bir kuruş yardım almadığını ve ülkede sosyal yardımın olmadığını iddia etmesinin ardından muhabir “Peki, neden o ülkedesiniz. Türkiye’ye gelin” dedi. 

Bu sözlerin ardından İsviçre’de “çoluk çocuğunun belli bir mevkiye geldiği” için bulunduğunu iddia eden adam “İsviçre’de yaşamamın nedeni çoluk çocuğumuz orada okuyor, belirli bir mevkiye gelmiş,…” ifadeleri ile sorudan sıyrılmaya çalıştı.

"BURADAKİLAR VATAN HAİNİ"

Hızını alamayan gurbetçi konuşmasının devamında ise, “Benim çocuğum buraya geldiği zaman burada ne yapabilir? Buradaki insanların zihniyetindeki insan Avrupa’da yok. Avrupa’daki insan bu kadar zam olmasına rağmen vatanına milletine sahip çıkıyor. Peki, buradaki insanlar ne yapıyor? Sadece vatan haini. Sadece varan hainliği yapıyor.” diyerek tepki çeken bir röportaja imza attı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap