SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bir defaya mahsus…

Bir defaya mahsus…

30 Temmuz 2016 Cumartesi - 10:13




Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'deki konuşmasında, 'Şahsıma her türlü saygısızlığı yapanları bir defaya mahsus affediyorum, davalarımı çekiyorum' dedi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Millet ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen, "Şehitleri Anma Programı'nda" şehit ailelerine seslendi.

Erdoğan burada yaptığı konuşmasında, 15 Temmuz'u bir milat kabul ederek şu ana kadar kendisine yapılan bütün hakaretleri affedeceğini ve tüm davalarını geri çekeceğini kaydetti.

"ÖNÜMÜZE BAKMA ZAMANI"

Türkiye'nin yolunun 15 Temmuz sabahı olduğundan daha açık ve berrak olduğunu ifade eden Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Özellikle son 3 yılda ardı ardına yaşadığımız pek çok olayın şifresi 15 Temmuz’da en vasat zihinlerin bile anlayabileceği şekilde çözülmüş, takke düşmüş kel görünmüştür. Geldiğimiz noktada eskiden şunu dedik, bunu söyledik demenin anlamı ve önemi yoktur. Bundan sonra önümüze bakma zamanıdır."


"15 TEMMUZ BİR MİLAT"

Erdoğan, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gününü bir milat olarak kabul ettiğini belirterek, şu sözleri kaydetti:

"Bir milat olarak, ben bu vesile ile şu ana kadar şahsıma her türlü saygısızlığı hakareti yapanları bir kereye mahsus davalarımı geri çekiyorum. Ülkemizin önündeki bu gerçeğe uygun davranacaklarına inanıyorum.

Elbette intikam değil, adalet peşinde olacağız. FETÖ, PKK, DAİŞ, DHKP-C, YPG ülkemizin ve milletmizin bekası için başını ezmekte de en küçük bir tereddüt göstermeyeceğiz.

TSK’nın bu malum yapının dışında o vatanına milletine sahip çıkan kardeşlerim de, polis teşkilatımızın da aynen o takımın dışındaki polislerimiz de tüm korucularımızla birlikte bölücü terör örgütüne karşı dört bir yanında ülkemizin mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu ülkenin huzuruna kastetmeye kimsenin hakkı yok."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap