SON DAKİKA



Haber > Gündem > Binlerce şişe taklit parfüm ele geçirildi

Binlerce şişe taklit parfüm ele geçirildi

23 Mayıs 2016 Pazartesi - 14:41




İstanbul'da halk sağlığın tehdit eden korsan parfümlere ele konuldu.





İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri Şişli'de iki katlı bir işyerine düzenlediği operasyonda ünlü markaların etiketlerinin yapıştırıldığı 6 bin 901 şişe parfüm ele geçirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne bağlı Fikri Mülkiyet Suçları Büro Amirliği ekiplerine ünlü markalara ait parfümlerin sahtelerinin üretildiği yönünde bir ihbar geldi. Polis ekipleri yaptığı çalışmada sahte parfüm üreterek piyasaya süren bir kişiyi belirledi. Ekipler şüpheliyi takip ederek, işyerinin imalathane ve depo olarak kullanıldığını tespit etti. Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri geçen hafta Şişli'de iki katlı bir depoya baskın düzenledi. İşyerinde yapılan aramalarda farklı markalara ait 6 bin 901 dolu sahte parfüm, 7 bin 995 boş parfüm şişesi, 31 bin 600 adet parfüm kapağı, 35 bin 400 adet parfüm kutusu, 10 bin adet etiket, 3 bin 210 adet boş karton kutu, bin 900 adet plastik ambalaj ve 6 parfüm dolum makinesi ile çok sayıda boş varil ele geçirdi. 1 kişi gözaltına alındı. Sahte parfüm üreten şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Şüpheli çıkartıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap