SON DAKİKA



Haber > Gündem > Binali Yıldırım için bir bomba iddia daha

Binali Yıldırım için bir bomba iddia daha

25 Ocak 2019 Cuma - 09:34




Habertürk yazarı Sevilay Yılman, AKP'den İBB Başkan Adayı olan Yıldırım'ın Meclis Başkanlığı göreviyle birlikte milletvekilliğinden de istifa edeceğin





Habertürk yazarı Sevilay Yılman, bugünkü "Binali Yıldırım farklı bir aksiyon alabilir mi 19 Şubat’ta?" başlıklı yazısında, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın istifa kararıyla ilgili dikkat çeken bir iddiayı gündeme taşıdı.

Adının resmen açıklanmasının ardından TBMM Başkanlığı görevinden istifa edip etmeyeceği konusundaki tartışmalar hiç dinmeyen Binali Yıldırım hala istifa kararını vermiş değil.

Kulislerde konuyla ilgili pek çok farklı iddia yer alıyor. Kimi iddialarda "İstifasını Erdoğan istemiyor" kimi iddialarda ise "Erdoğan sıkıştırıyor Yıldırım istifa etmiyor" ifadeleri kulislerden sızarken bugün dikkat çeken bir iddia da Yılman'dan geldi.

Yılman iddiasında tarih de verdi. Yılman'ın iddiasına göre Yüksek Seçim Kurulu’na müracaatların yapılacağı gün olan 19 Şubat'ta AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım TBMM Başkanlığı görevinden istifa edecek.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap