SON DAKİKA



Haber > Gündem > Binali Yıldırım'dan yerel seçim çıkışı: '2023'te işimiz bitmiyor'

Binali Yıldırım'dan yerel seçim çıkışı: '2023'te işimiz bitmiyor'

27 Nisan 2022 Çarşamba - 14:35




AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Sultanbeyli’de gençlerle buluştuğu iftar sofrasında yerel seçimleri işaret ederek, "''2023'te işimiz bitmiyor. 2024 de var." ifadesini kullandı.





AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Sultanbeyli’de gençlerle buluştuğu iftar sofrasında yerel seçimlere ilişkin konuştu.

2023'ün, sıradan bir tarih değil Cumhuriyetin 100. yılı olduğunu dile getiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Sizin küçümsediğiniz gençler 2023 iktidarını belirleyecek. 7 milyon genç kardeşimiz sandığa gidecek, oy verecek ve Türkiye'nin geleceğine karar verecek. Onun için çok daha fazla çalışmaya ihtiyacımız var." açıklamasında bulundu.

"2023'TE İŞİMİZ BİTMİYOR"

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, gençlere hitaben, "Ülkenin üzerinde hesap yapanlara, PKK, FETÖ terör örgütünü üzerimize salanlara 2023 seçimlerinde cevap vermeye hazır mısınız? Bölücülere hak ettikleri dersi vermeye var mısınız? Tabii 2023'te işimiz bitmiyor. 2024 de var. 2024'e gitmek için önce 2023'ü halletmemiz lazım. 2024'e giden yol 2023'ten geçer." diye konuştu.

"GÜÇLENE GÜÇLENE GELİYORUZ"


Siyasetin rekabet demek olduğunu, siyaset yapan siyasi örgütlerin daha iyi hizmet etmek istedikleri için oy istediklerini söyleyen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ama bizim muhalefete, siyasi rakiplerimize bakıyor musunuz? Ne söylüyorlar? Millete ne vadediyorlar, hangi ümitleri, hedefleri ortaya koyuyorlar? AK Parti, 6 bin kilometre kare aldığı bölünmüş yolu, 29 bin kilometreye çakırdı. 'Biz 59 bin kilometreye çıkaracağız.' dediklerini duydunuz mu? Havaalanı sayısını 26'dan aldık, 57'ye çıkardık. 'Biz 80'e çıkaracağız.' dediklerini duydunuz mu? AK Parti iktidarı havayolunu halkın yolu yaptı. 200 milyon yolcuya ulaştık. 520 uçağa ulaştık. 'Biz 400 milyona çıkaracağız.' hedeflerini duydunuz mu?"

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, muhalefetin ve siyasi rakiplerinin " Recep Tayyip Erdoğan'ı indireceğiz." dediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Kim diyor? Onların kulağına bu söyleniyor, onlar da tekrarlıyor. Görevleri bu. Şimdi biz de vatandaş da diyor ki 'Recep Tayyip Erdoğan'ı indireceksiniz de ne olacak?'. 'Valla orasını söylemediler bize, ona biz karışmıyoruz.' Avcunuzu yalarsınız. Recep Tayyip Erdoğan milletin adamıdır. 15 Temmuz'daki alçaklar onu indiremedi, siz hiç indiremezsiniz. Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının 20 yıldır geçmedikleri sınav, vermedikleri mücadele kalmadı. Şartlar ne olursa olsun darbe, vesayet girişimleri, FETÖ terör örgütü, PKK/PYD terör örgütü, içeriden ve dışarıdan güçlere karşı amansız mücadele ederek bugünlere geldi. Ne Gezi olayları ne 17-25 Aralık ne MİT tırları ne parti kapatma davası ne de 15 Temmuz bizi yıldırmadı. Güçlene güçlene geliyoruz. Hedefimiz büyük."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap