SON DAKİKA



Haber > Gündem > Binali Yıldırım: Her zorluğun arkasında bir ferahlık vardır

Binali Yıldırım: Her zorluğun arkasında bir ferahlık vardır

20 Aralık 2021 Pazartesi - 16:01




Gaziantep'te, AK Parti Genel Başkanevkili Binali Yıldırım, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik sürece dikkat çekerek, “Birçok ülkede ekonomide kurdaki dalgalanmalar devam ediyor. Ama bu böyle sürmeyecek. Her zorluğun arkasında bir ferahlık vardır” dedi.





AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, isimlerini taşıyan okulların açılışı ile bir dizi temasta bulunmak üzere Gaziantep’e geldi. Kuzey Şehir bölgesinde inşası tamamlanan ve eğitime açılan Binali Yıldırım Ortaokulu ile İsmet Yılmaz İlkokulu'nun kurdele kesim töreni gerçekleştirildi. Törene Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, milletvekilleri ile belediye başkanları katıldı.

Törende konuşan AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Türkiye’deki eğitim sisteminin ve yatırımlarının her zaman eleştiri konusu olduğunu ancak yapılan çalışmalarla Türkiye’nin eğitimde çağ atladığını söyledi. Eğitimde teknolojik altyapıların oluşturulması ile modern çağın dijital eğitimlerine kavuşulduğunu ifade eden Yılmaz, “Okullarımız inşallah hayırlı olur. Ülkelerin gücü nitelikli eğitime sahip insan gücünden gelir. Türkiye şu anda bölgesinde önemli bir güçtür. Nüfusu eğitirseniz sizin için bir güçtür. Eğer iyi eğitim olmazsa nüfus yük olur. Türkiye beşeri sermayesini geliştiren nadir ülkelerden biridir" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap