SON DAKİKA



Haber > Gündem > Binali Yıldırım: Bu adil olmayan orantısız bir savaştır

Binali Yıldırım: Bu adil olmayan orantısız bir savaştır

03 Mart 2022 Perşembe - 16:58




AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri harekatının kabul edilemez olduğunu belirterek "Bu anlamsız savaştan çok büyük bir bedel ödeniyor. Adil olmayan, orantısız bir savaştır. Hiçbir ülke, bir başka ülkenin toprak bütünlüğüne, bağımsızlığına kastetmemelidir, edemez. Dolayısıyla bu savaşı kabul edilemez buluyoruz ve şiddetle reddediyoruz" dedi.





AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Türk Kızılayı İstanbul Şubesi'nin hayata geçirdiği '81 İlde 81 Anaokulu' projesiyle Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde yapımı tamamlanan Gökçen Seven Kızılay Anaokulu'nun açılış programına katıldı. Yıldırım ve Özer’in yanı sıra açılışa Edirne Valisi Ekrem Canalp, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile vatandaşlar katıldı.

'ARTIK NORMALLEŞME İÇİN ADIM ATILDI'

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu kararıyla Covid-19 salgını nedeniyle maske takılması zorunluluğunun kaldırıldığını hatırlatan Binali Yıldırım, artık normalleşme sürecine adım atıldığını söyledi. Bu adımın kendisini sosyal ve ticari hayatta da göstereceğini ifade eden Yıldırım, "Covid ile ilgili artık normalleşme sürecine adım attığımıza işaret ediyor. Bu eğitim de kendini gösterecek, ticari hayatta, sosyal hayatta, iş hayatında da günden güne kendisini gösterecek. Bunu görüyoruz. Bu 2 seneyi aşkın devam eden, olağanüstü şartlarda geçirdiğimiz covid süreci, maalesef dünyadaki bütün dengeleri altüst etti. Ticaret dengeleri bozuldu. Tedarik zinciri kayboldu. Ülkeler, enflasyon, fiyat artışıyla, pahalılıkla yüzleşmek zorunda kaldı" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap