SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bilim merkezi Solaklı Vadisi

Bilim merkezi Solaklı Vadisi

20 Mart 2015 Cuma - 11:23








AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ahmet Ulusoy Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral ile yaptığı görüşmede, Of’un ekonomik ve sosyal yapısını, sorunlarını ve neler yapılabileceğini konuştu. Saral, odanın engellemelere rağmen kurulduğunu, artık kendilerine ait bir binada faaliyetlerini sürdürdüklerini, bu başarının memnun edici olduğunu söyledi.

ARAŞTIRMA MERKEZİ

Yeni binanın hayırlı olması temennisiyle sözlerine başlayan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ulusoy ise, bu odanın tanıtımının ve işlevinin iyi anlatılması gerektiğini, böylece bilinirliği yüksek ve bölgede ağırlığa sahip bir kuruluş haline gelebileceğini söyledi. Ulusoy, Solaklı Vadisi’nin (Of-Uzungöl arası) bir eğitim-kültür-turizm vadisine dönüşmesi gerektiğini, bunun için bazı adımların atıldığını, sonraki sürecin daha koordineli bir şekilde planlanması gerektiğini söyledi. Ulusoy, bu vadide uluslararası bir fonksiyon üstlenecek İslami Araştırma Merkezi’nin (resmi olarak KTÜ bünyesinde kurulmuş) fiziksel altyapısının bir an önce hazırlanıp eğitsel ve bilimsel faaliyetlere başlatılması için elinden geleni yapacağını vurguladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap