SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bilim Kurulu üyesi 'Çok vahim' dedi ve açıkladı: En acı şekilde yaşayacağız

Bilim Kurulu üyesi 'Çok vahim' dedi ve açıkladı: En acı şekilde yaşayacağız

11 Nisan 2020 Cumartesi - 14:12




Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, sokağa çıkma yasağından sonra ortaya çıkan görüntüleri değerlendirdi ve 'Durum çok vahim, bu yaşananların bir bedeli olacak' dedi.





Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü sokağa çıkma yasağı kararının ardından vatandaşların market, büfe ve bakkallara akın etmesini değerlendirdi.
 
GÖRÜNTÜLER ÇOK VAHİM
 
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü sokağa çıkma yasağı kararı ardından bazı vatandaşların market büfe ve bakkallara akın etmesi sonrası yaşananları değerlendirdi. Özlü “sokağa çıkma yasağı kararı sonrası gelen görüntüler çok vahim” dedi.
BİRKAÇ HAFTA SONRA ETKİLERİNİ ACI ÇEKİLDE YAŞAYACAĞIZ
 
"Halkımız tedbirsiz sokağa çıktığı için korkunç bir bulaşma olma olasılığı var” diyen Özlü, katıldığı bir televizyon programında, “Çok üzgünüm, iyi gidiyorduk, ama bugünkü karar sonrası sokağa taşan insanların etkilerini maalesef birkaç hafta sonra acı şekilde yaşayacağız.” ifadelerini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap