SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bilgilerini çaldığı kişilerden grup kurdu! Berat Albayrak detayı...

Bilgilerini çaldığı kişilerden grup kurdu! Berat Albayrak detayı...

28 Nisan 2022 Perşembe - 12:44




Nevşin Mengü, bir bilgisayar korsanının bilgilerini çaldığı ünlü isimlerden WhatsApp grubu kurduğunu paylaştı. Hackerlar, Berat Albayrak'ın da bilgilerinin olduğu ama korkudan paylaşmadıkları söyledi.





Sosyal medyada haberler paylaşan İbrahim Haskoloğlu'nun “Hackerlar yolladı” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MİT Başkanı Hakan Fidan’a ait olduğu iddia edilen kimlik kartlarını kişisel Twitter hesabında paylaştı. Durumun daha önce yetkili mercilere bildirmesine rağmen sonuç alınamadığı belirtilmişti. Bu gelişmeyle beraber kişisel verilerin güvenliğini yeniden gündeme geldi.

İbrahim Haskoloğlu’nun tutuklanmasının ardından bazı gazetecileri, söz konusu hackerların kendilerine de ulaştığını açıklayıp kimlik bilgileri hatta ÖSYM numaralarını bile paylaştıklarını açıklamıştı. 

BİLGİLERİNİ ELE GEÇİRDİĞİ ÜNLÜLERDEN WHATSAPP GRUBU KURDU

Bugün ise bir bilgisayar korsanı, bilgilerini ele geçirdiği ünlüleri tek bir WhatsApp grubunda topladı ve kripto para birimi Ethereum göndermezlerse bunları yaymakla tehdit etti.

BERAT ALBAYRAK'IN DA BİLGİLERİ VAR AMA...


Grubun ekran görüntüsünü grupta bulunan gazeteci Nevşin Mengü paylaştı. Mengü, “Memleketin hackerı bile gerizekalı. Bilgilerini çaldığı kişilerden Whatspp grubu kurmuş, gruba dayısını da aldı. Berat Albayrak’ın da bilgileri varmış ama ondan korkuyormuş.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap