SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bilgi Evi gençlerin umut kapısı oldu

Bilgi Evi gençlerin umut kapısı oldu

03 Ağustos 2012 Cuma - 13:46




İlkadım Belediyesi Bilgi Evi tarafından Halk Eğitim Merkezi onaylı çeşitli dallarda açılan kurslar gençlerin umut kapısı oldu.





İlkadım Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgi Evi'nde, İngilizce ve bilgisayar kursları başta olmak üzere diksiyon, evde çocuk bakımı, hasta ve yaşlı refakatçi bakımı, gitar ve son olarak bayan kuaförlük kursları yoğun ilgi görüyor. Bayan istihdamına yönelik açılan bayan kuaförlük kurslarından, teorik ve uygulamalı olarak öğrendikleri bilgileri pratiğe döken bayan kursiyerler, kendilerine iş imkanı sağlıyor. Aldıkları eğitimi ile mesleki hayatta kuaför dükkanlarında kolayca iş imkanı bulan, bayan kursiyerlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bilgi Evi ağustos ayı içerisinde gündüz ilköğretim öğrencilerine, gece ise yetişkinlere özel bilgisayar kursu, evde çocuk bakımı, hasta ve yaşlı bakımı refakatçisi, İngilizce 1. ve 2. kademe diksiyon kurslarını ücretsiz olarak halkın hizmetine sunuyor. Eğitime büyük önem verdiklerini belirten İlkadım Belediyesi Bilgi Evi Müdürü Yusuf Muratoğlu, “Yaptığımız eğitim faaliyetleri ile çocuklarımızı, gençlerimizi ve velilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bütün çabamız daha iyi bir gelecek için” dedi. Yaz döneminde devam eden kurslara değinen Muratoğlu, gündüz bayan kuaförlük kursu, bilgisayar kursu ve gitar kurslarına gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını dile getirdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap