SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bilal Erdoğan'ın okul arkadaşına dev ihale!

Bilal Erdoğan'ın okul arkadaşına dev ihale!

01 Şubat 2022 Salı - 15:37




Bilal Erdoğan’ın imam hatipten arkadaşı olan Barış Aksüs’ün, AK Partili belediyeye 8 milyon 330 bin TL’ye taş tozu ve mıcır sattığı ortaya çıktı.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın arkadaşlarına ait şirketler, kamudan aldıkları ihalelerle ve kamu kurumlarının sağladıkları imtiyazlarla yıllardır gündemden düşmüyor.

MİLYONLARCA LİRALIK İHALE

Son olarak Bilal Erdoğan'ın imam hatipten sınıf arkadaşı olan Barış Aksüs’ün, İstanbul’daki AK Partili Ümraniye Belediyesi’ne milyonlarca liralık taş tozu ve mıcır sattığı açığa çıktı.

AK PARTİ DÖNEMİNDE İBB’DEN MİLYONLUK İHALELER ALDI

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre, Barış Aksüs’ün Aksüs Yapı şirketi AKP döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) de milyonlarca liralık ihaleler aldı.


Şirket, İBB’nin AK Parti tarafından yönetildiği 2013 ve 2015 yılları arasından İBB’ye bağlı İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İSTAÇ) Genel Müdürlüğü’nden tam 23 milyon 990 bin TL değerinde 5 ayrı ihale aldı.

Ayrıca şirketin, AK Partili Ümraniye Belediyesi’nden aldığı son ihalenin haricinde de 2017 ve 2018 yılında toplam 11 milyon 65 bin TL değerinde iki ayrı ihale aldığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap