SON DAKİKA



Haber > Gündem > Beyoğlu'nda kaza: 2 yaralı

Beyoğlu'nda kaza: 2 yaralı

27 Kasım 2016 Pazar - 10:42




BEYOĞLU'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında biri hamile kadın 2 kişi hafif yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.





Kaza, saat 10.00'da Meclisi Mebusan Caddesi üzerinde Tophane Tramvay durağı yanında meydana geldi. Arif Akkuş yönetimindeki 34 HH 4577 plakalı beton pompası, kırmızı ışıkta bekleyen Başar Okay idaresindeki 34 KZ 8080 plakalı araca arkadan çarptı. Okay'ın aracı da önünde bekleyen 34 TDE 05 plakalı Arif Sürer'in kullandığı taksiye çarptı. Zincirleme kaza nedeniyle Başar Okay ve yolcu koltuğundaki 7 aylık hamile kadın hafif şekilde yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle cadde üzerinde bir süre trafik tek şeritten kontrollü şekilde sağlandı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap