SON DAKİKA



Haber > Gündem > Beyazın arkasındaki karalar

Beyazın arkasındaki karalar

09 Mayıs 2017 Salı - 09:25








CHP son 20 yılda zaman gelmiş boy atmış, zaman gelmiş incelmiş, ne zaman ki bir aristokrat yönetime sahip olacak, gerçek anlamda siyasi elit tarafından yönetilecek, belki de ülkenin sorunları bu kadar üst seviyelerde olmayacak. Yıllar boyu belki de CHP böylesine saçma sapan işlerle, krizlerle uğraşmayacak... derken alın size hassas bir referandumun ardından Selin Sayek Böke, Deniz Baykal, Fikri Sağlar vs krizi...

Geçmişin CHP’sinde demokrasi adı altında muhalif iktidarlara kapıları açan Deniz Baykal’ı 7 Haziran seçimlerinden sonra saraya bu halk göndermemişken, genel başkanın ‘bilgim dahilinde olmuştur’ beyanatları da CHP seçmeninin duyguları ile örtüşmemişken, yılların alışkanlığı ile hemen kurultay nidaları ile partiyi yakalamış olduğu ivmeden farklı mecralara çekme gayreti içinde olan siyasetçilere inanıyorum ki Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun ‘Ey Raşit, ey İsmet, ey Mahmut’ deme zamanı gelmiş de geçiyor demek hiç de yanlış olmaz.

Bir genel başkanın ‘bu kışkırtmaları kimin yaptırdığını biliyorum’ demesi kadar bu parti içinde daha acıklı ne olabilir? Bırakalım geçmişi, şu zamanlar ülkenin kalbine giden damarların kesilme sürecidir ki bu parti iç çekişmelerden çok çekmiştir ve de zaman içerisinde yine de toplumsal mutabakatta insanlar buluşmuşlardır.

Şimdiki süreç öyle midir? Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığı, rejimi, uluslararası arenadaki durumu ortada iken neyin ne olduğunu bilen, beyazın arkasındaki karaları temizlemek için çalışan bir parti yönetimi vardır.

Sevindirici haber budur ki; kim kiminle kol kola girerse girsin ister Amerikan elçileriyle, ister Rus elçileriyle, isterlerse yeni seçilen Fransa devlet başkanıyla, İngiliz Kraliçesi ile görüşsünler artık değişmez.


Ok yaydan çıkmıştır.

En kısa zamanda CHP kendini cumhuriyetimiz adına beyazın arkasındaki karaları temizleyecektir. Tüm ülkenin de buna ihtiyacı vardır. Zaman da çok önemlidir.

CHP yıllar boyu beyin ve de yürek soyluluğunu ön planda tutan elit siyasetçilerle sahnede yerini alırken arada kayıp 25 senelik zaman diliminde gel gitler yaşasa da, kim ne derse desin bu ülkenin her kulvarda sigortasıdır. Bunu Deniz Baykal ve arkadaşları bilemiyorlarsa zaman bu zaman değildir.

Aşık Veysel’in dediği gibi "Murat yalan ölüm gerçek"... Başka dereye su çekiliyorsa anlatın, bunu da bilmek her CHP’linin hakkıdır. SAYIN KURULTAYCI ARKADAŞLAR!

Şimdi CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Adayı da İlhan Kesici’dir. Var mı itirazınız kurultay ve hiziple uğraşan arkadaşlar?


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap