SON DAKİKA



Haber > Gündem > Beşiktaş'ta restoranın iskelesi çöktü müşteriler denize düştü

Beşiktaş'ta restoranın iskelesi çöktü müşteriler denize düştü

24 Aralık 2022 Cumartesi - 13:58




Beşiktaş’ta bulunan 3 katlı lüks bir restoranın balkon kısmı çöktü. 25 kişinin denize düştüğü olayda 4 kişi yaralandı.





Olay, Beşiktaş Bebek Arnavutköy Caddesi’nde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan 3 katlı lüks restoranın balkon kısmının üstünü kapatan tentenin direklerinde çökme meydana geldi.

Çökmenin etkisiyle restoranın balkon kısmında bulunan 25 kişi restoranla yol arasındaki suya düştü. Suya düşen vatandaşları restoran çalışanları ve diğer müşteriler kurtarmaya çalışırken durum bir yandan da itfaiye, sağlık ve polis ve ekiplerine bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri suya düşen kişileri kurtarırken polis ekipleri çevrede herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Sudan çıkarılan kişiler hipotermi geçirme riskine karşı sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayda yaralanan 4 kişi sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra çevre hastanelere kaldırıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap