SON DAKİKA



Haber > Gündem > Berber ve Kuaförler ne zaman açılıyor?

Berber ve Kuaförler ne zaman açılıyor?

04 Mayıs 2020 Pazartesi - 19:40




Kuaförler ve berberler ne zaman açılacak? sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından 21 Mart'tan bu yana kapalı olan berber ve kuaförlerin açılacağı tarihe yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıklaması yaptı. Peki





Ülkemizde vakalarına rastlanan koronavirüs sebebiyle alınan tedbirler kampsamında berberler ve kuaförler de İçişleri Bakanlığı genelgesiyle geçici süreliğine kapatılmıştı. Koronavirüs salgınına karşı evlere kapandığımız günlerde berberlerin ve kuaförlerin önemi de ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından kuaför ve berberlerin açılacağı tarihe yönelik son dakika açıklaması yaptı. Peki, Kuaförler ve berberler ne zaman açılacak? İşte detaylar...

KUAFÖRLER VE BERBERLER NE ZAMAN AÇILACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son dakika açıklamasına göre; Berberler, kuaförler ve güzellik salonları 11 Mayıs'ta faaliyete geçebilecek.

KUAFÖRLER VE BERBERLER NEDEN KAPATILDI?

Berber, kuaför ve güzellik salonları İçişleri Bakanlığı'nın 21 Mart'ta 81 il valiliğine gönderdiği genelge ile koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap