SON DAKİKA



Haber > Gündem > Berat Albayrak'ın kitabındaki şaşırtan yazı: Biz köprüyü geçtik

Berat Albayrak'ın kitabındaki şaşırtan yazı: Biz köprüyü geçtik

18 Mart 2022 Cuma - 14:33




Hazine ve Maliye eski bakanı Berat Albayrak’ın çıkardığı son kitabı “Burası Çok önemli” kitabıyla ilgili düşüncelerini gazeteci Ahmet Hakan bugünkü köşesinde yazdı.





Ahmet Hakan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yeni çıkan "Burak Çok Önemli"  kitabını baştan sona okuduğunu ifade ederken gözüne takılan önemli yerleri bugünkü köşesinde okuyucularıyla paylaştı. Hakan kitabının “çok sade, çok alçakgönüllü, çok kısa ve çok şaşırtıcı bir hayat öyküsüyle başladığını söylerken Albayrak’ı öve öve bitiremedi. 

“BİZ KÖPRÜYÜ GEÇTİK”

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan,  Berat Albayrak’ın kitabındaki en dikkat çekici bölümüyle ilgili de “ Burası Çok Önemli” diye yazarak şunları ifade etti:

BERAT Albayrak’ın sonuç manifestosu, hayli umut dolu.

Şöyle diyor:

“Şunu net bir biçimde ifade edebilirim ki biz köprüyü geçtik. Evet! Türkiye Cumhuriyeti olarak köprüyü geçtik. Çok uzun bir süre kalmadı. 2030 yılını dahi bulmadan ekonomik ve refah düzeyi olarak ülke tarihinin en güçlü dönemine gireceğiz. Kişi başı gelir, cari denge, istihdam ve üretim anlamında dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri olma sürecimiz başlayacak.”
BERAT Albayrak’ın sonuç manifestosu, hayli umut dolu.

Türkiye'de her türlü ekonomik yıkımı yaşadığımız şu günlerde her şeyin fiyatına zam üstüne zam gelirken  Berat Albrayrak'ın bu denli umut dolu bakış açısıyla bu sözleri kaleme alması başta Ahmet Hakan'ı ve kitabı okuyan vatandaşları da oldukça şaşırttı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap