SON DAKİKA



Haber > Gündem > Berat Albayrak geri dönecek iddialarına açıklama: Olayın arkasında...

Berat Albayrak geri dönecek iddialarına açıklama: Olayın arkasında...

06 Temmuz 2022 Çarşamba - 17:08




Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yeniden ekonominin başına geçeceğine dair haberler gündemi sarsarken kulis haberleriyle bilinen ANKARA KUŞU hesabından konuyla ilgili bir paylaşım geldi.





Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptığı dönemde birçok tartışmanın odak noktası olan ve uzun süre önce görevi bırkamasına rağmen hâlâ Türkiye gündeminde önemli bir yer turan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak ile ilgili göreve yeniden döneceğine dair iddialar, birçok internet sitesinde bugün haber olmuştu.

Konuyla ilgili tartışmalar sıcaklığını korurken bir açıklamada sosyal medya platformu Twitter'da yaptığı kulis paylaşımlarla dikkat çeken ANKARA KUŞU kullanıcı isimli hesaptan geldi.

ATV Ankara temsilcisi Şebnem Bursalı tarafından böyle bir bilginin muhalif basına ulaştırıldığını iddia eden ANKARA KUŞU, haberin gerçek olmadığını ifade etti.

ANKARA KUŞU'nun paylaşımı şu şekilde:

Berat Albayrak’ın yeniden ekonominin başına getirileceği iddiaları ATV Ankara temsilcisi Şebnem Bursalı’nın el altından muhalif gazetecilere uçurduğu balon kulislerden başka bi şey değil


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap