SON DAKİKA



Haber > Gündem > Benzin deposunu yolda doldurdu!

Benzin deposunu yolda doldurdu!

06 Mart 2019 Çarşamba - 19:37




İstanbul Maltepe sahil yolunda trafikte seyir halindeyken tehlikeli hareketler yapan sürücü M.O.M. yakalandı. Sürücü, seyir halindeyken yanına gelen m





Maltepe sahil yolu Turgut Özal Bulvarı üzerinde seyir halinde olan motosikletli bir kişinin görüntüleri pes dedirtti. Arkadaşından aldığı benzin bidonunu seyir halindeyken motosikletine aktarmıştı. Cep telefonuyla kaydedilen bu görüntüler üzerine harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri sürücü M.O.M.'yi yakaladı.

PARA CEZASI

Sürücüye, ‘Trafik güvenliğini ile ilgili kural ve yasaklara uymamak', ‘Motosiklet sürücülerinin manevra dışında tek elle motosiklet sürmeleri', ‘Araçların kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde saygısızca sürmek', ‘Seyir halinde cep telefonu ya da benzer haberleşme cihazlarını kullanmak' suçundan toplam 686 lira para cezası verildi.

EHLİYETİNE EL KONULDU

Ayrıca sürücüye 100 puan ceza yazıldı. Bu cezanın ardından da ehliyetine 60 gün süreyle el konuldu. M.O.M. adli işlemler için polis merkezine teslim edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap