SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ben varken kımse asılamaz!

Ben varken kımse asılamaz!

21 Mayıs 2015 Perşembe - 06:57




Giresun ve Ordu’da halka hitap eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, birilerinin mağdur edebiyatı yaptığını belirterek, "Kılıçdaroğlu varsa, bu ü





ERDOĞAN’A GÜVENCE!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Giresun ve Ordu'da düzenlenen mitinglerde konuştu.  Giresun’daki konuşmasında idam tartışmasıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'na seslenen Kılıçdaroğlu, "Tutturmuşlar ben mağdurum, ben mağdurum... Kılıçdaroğlu varken bu ülkede hiç kimse asılamaz. Eğer birisi ona tevessül ederse önce beni karşısında bulur” ifadelerini kullandı.

FINDIK BORSASI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, devlette uzun yıllar tecrübesi olduğunu vurgulayarak “Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ‘sana oy vereceğim, sen ne yapacaksın, onu anlat’ demişti. Ben de onu anlatıyorum. Bu ülkeyi uçuracağım. Fiskobirlik'i perişan ettiler. Sözüm söz, sadece Fiskobirlik'i eski görkemli günlerine ulaştırmakla kalmayacağım, Karadeniz'de Dünya Fındık Borsası’nı kuracağım” diye konuştu.

ŞAHA KALDIRACAĞIM!

Ordu Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingde ise halktan 4 yıl için yetki isteyen Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye'de yoksulluğu bitireceğim. 17 milyon yoksul, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye'sine yakışmıyor. O nedenle ‘4 yıllık yetki verin’ diyorum. Bu millet 4 yıllık yetki versin, dördüncü yılın sonunda hiçbir aile, ben yoksulum demeyecektir, 4 yılda Türkiye'yi şaha kaldıracağım.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap