SON DAKİKA



Haber > Gündem > “Ben eski hesap uzmanıyım, unutmasınlar”

“Ben eski hesap uzmanıyım, unutmasınlar”

20 Nisan 2015 Pazartesi - 13:30




"Seçim vaatlerinin kaynağını ortaya koysunlar, oyumu CHP'ye vereceğim" diyen Şimşek'e Kılıçdaroğlu'ndan cevap gecikmedi…





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün seçim bildirgesini açıkladı ve ''Yaşanacak bir Türkiye'' sloganıyla ekonomi ağırlıklı vaatlerini sıraladı… Partisinin seçim bildirgesini açıkladıktan sonra ilk kez NTV'ye konuk olan Kılıçdaroğlu, "Seçim vaatlerinin kaynağını ortaya koysunlar, oyumu CHP'ye vereceğim" diyen Bakan Şimşek'le ilgili soruya şu yanıtı verdi:

"Sayın bakanı bekliyoruz gelip üye olursa memnun oluruz. Ben eski bir hesap uzmanıyım sayın Maliye Bakanı unutmasın. Sayın bakanın hiç maliye deneyimi yok benim var ama CHP'ye üye olmak istiyorsa kısaca bizim eğitimimizden geçmesi lazım.12 yılda ne yaptılar? 12 yılda bir Keban mı, Atatürk barajı mı yapıldı? 79 yılda yapılan bütün tesisler satıldı. Kaynağı belirsiz 31 milyar dolar kullanıldı. Türkiye'de para var verimlilik anlayışıyla kullanılmıyor."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap