SON DAKİKA



Haber > Gündem > Belediye otobüsünde dehşet anları: Lise müdürü ile oğlu tartıştıkları yaşlı çifti dövdü

Belediye otobüsünde dehşet anları: Lise müdürü ile oğlu tartıştıkları yaşlı çifti dövdü

29 Şubat 2024 Perşembe - 09:42




Mersin'de belediye otobüsünde kaydedilen görüntü dehşete düşürdü. Bir lisede müdür olduğu öğrenilen İsmet T. (43) ile oğlu Ahmet Oğuz T. (17), belediye otobüsünde yolculuk yapan R.P. (77) ve eşi H.P. (71) ile henüz bilinmeyen bir nedenden tartıştı. Baba ile oğlu, tartışmanın ardından yaşlı çifti darbetti. Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul müdürünün 17 Ocak itibarıyla açığa alındığını ve idari tahkikat başlatıldığını bildirdi.





Dehşete düşüren olay, Mersin'in Toroslar ilçesinde bir belediye otobüsünde meydana geldi.

Mersin Şehir Hastanesi'ne giden otobüste yolculuk yapan ve lise müdürü olduğu öğrenilen İsmet T. ile oğlu Ahmet Oğuz T., kalp pili takılı ve vücudunun sağ kısmını kullanamadığı belirtilen böbrek yetmezliği hastası R.P. ve eşi H.P. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında önce Ahmet Oğuz T. ardından da baba İsmet T., çifte saldırdı.

İsmet T., R.P.'nin üzerine çıkarak yaşlı adamı feci şekilde dövdü.

Dehşet anları otobüsün güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Görüntüleri ortaya çıkan olayın şüphelilerinden baba ile oğlunun, derbedilen çiftin şikayeti üzerine, aynı gün gözaltına alındığı, ifadelerinin ardından da İsmet T.'nin tutuklandığı, oğlunun ise serbest bırakıldığı öğrenildi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yazılı açıklamasında, otobüste İsmet T. ve Ahmet Oğuz T. ile R.P. arasında yaşanan tartışmanın "koltuk" nedeniyle çıktığı belirtildi.

Yaşlı çiftin şikayeti üzerine Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığı aktarılan açıklamada, "Olayla ilgili olarak Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bilgi verilmesine müteakip adı geçen okul müdürü 17 Ocak itibarıyla açığa alınmıştır ve idari tahkikat başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap